Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii tiedotus- ja markkinointivastaavaa

Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii TIEDOTUS- JA MARKKINOINTIVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen 27.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tiedotus- ja markkinointivastaava vastaa Hurjaruuthin esitysten tiedotuksesta ja markkinoinnista. Vuosittain tuotetaan kaksi omaa ensi-iltaa, järjestetään kaksi kansainvälistä festivaalia sekä muita tapahtumia. Hurjaruuthilla on toimistotilat ja näyttämö Kaapelitehtaalla Helsingissä. Syksystä 2022 alkaen suurtuotantomme Talvisirkus toteutetaan Tanssin talossa.

Tiedotus- ja markkinointivastaava tekee vuosittain markkinointisuunnitelman ja vastaa oman budjettinsa turvin sen toteutumisesta. Työskentely tapahtuu pääasiassa itsenäisesti, mutta sisältöjä suunnitellaan ja toteutetaan myös yhdessä teatterinjohtajan ja muun henkilökunnan sekä ostopalvelugraafikon ja vierailevien taiteilijoiden kanssa. Tanssiteatteri Hurjaruuthissa on käynnissä graafisen ilmeen uudistustyö, johon valittava henkilö pääsee osallistumaan.

  • Hakijalta edellytetään monipuolista osaamista tiedotuksen ja markkinoinnin alalla, soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä kulttuurin parissa.
  • Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.
  • Etsimämme henkilö omaa vankan ja innostavan kirjoittamisen otteen ja ymmärtää nykyaikaisen kuvallisen viestinnän mahdollisuuksia eikä toisaalta karta suorakontaktointia asiakkaisiinkaan.
  • Eduksi katsotaan kokemus esittävän taiteen alalta ja erityisesti kiinnostus tanssi- ja sirkustaidetta, lastenkulttuuria sekä yleisötyötä kohtaan.
  • Arvostamme intoa uuden oppimiseen sekä ennakkoluulotonta luovaa asennetta.
  • Yhteistyökyky ja organisointitaito ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.

Tanssiteatteri Hurjaruuth on 1981 perustettu lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri Helsingissä. Vuosittain Hurjaruuth työllistää n. 130 uuden sirkuksen ja tanssiteatterin ammattilaista ja järjestää n. 140 esitystä, joissa vierailee lähes 40 000 katsojaa.

Esitystoiminnan lisäksi Hurjaruuthilla on oma sirkuskoulu sekä residenssi- ja kiertuetoimintaa. Tanssiteatteri Hurjaruuth on valtion vos-tuen sekä Helsingin kaupungin toiminta-avustuksen piirissä. Vakituisen henkilökunnan määrä on 10. Tanssiteatteri Hurjaruuthille tärkeitä arvoja ovat taiteellinen ja toiminnallinen laatu, monimuotoisuus ja tasa-arvo sekä osallisuus ja osallistuminen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika kuusi kuukautta. Palkkaus teatterialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa teatterinjohtaja Liisa Korpiniitty, p. 050 354 0551. Vapaamuotoinen ammatillista persoonaasi kuvaava hakemus palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 20.9. mennessä osoitteeseen