Taiteilija vastaa 30.9. mennessä kyselyyn: Taiteen ja kulttuurin barometri – tulevaisuuden taiteentekijät

Taiteen edistämiskeskus TAIKE ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore ovat toteuttaneet vuodesta 2015 alkaen Taiteen ja kulttuurin barometria. Tänä vuonna barometrin teemana on tulevaisuuden taiteentekijät.

Taiteentekijöille suunnatussa kyselyssä keskitytään muun muassa uuteen/muuttuvaan taiteilijuuteen, taiteen tekemiseen vaikuttaviin kehityskulkuihin, taiteentekijöiden tulevaisuudennäkymiin sekä työn moninaisuuteen liittyviin kysymyksiin. Kysely on avoin kaikkien alojen taiteilijoille ja heidät pyritään tavoittamaan kyselyn piiriin useiden kanavien avulla.

Taiteen ja kulttuurin barometri 2021 valmistuu huhtikuussa 2022, jolloin järjestetään myös teemaan liittyvä keskustelutilaisuus.

Linkki taiteentekijöille suunnattuun kyselyyn:

https://link.webropol.com/s/taiteilijabarometri2021

Barometrikyselyn vastausaika päättyy 30.9.2021.

Etukäteen kiittäen,
Marjo Mäenpää, johtaja, Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore
Paula Tuovinen, johtaja, Taiteen edistämiskeskus

Taiteen ja kulttuurin barometri seuraa vuosittain vaihtuvalla teemalla taiteilijoiden toimintaedellytyksiä. Barometrin toteuttavat yhteistyössä Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore ja Taiteen edistämiskeskus (Taike). Aikaisempien vuosien barometrit ovat luettavissa Cuporen sivuilla: https://www.cupore.fi/fi/tutkimus/tutkimushankkeet/taiteen-ja-kulttuurin-barometri