Sorin Sirkus mukana Tampereen yliopiston lukuvuoden 2021–2022 avajaisissa

  • Sorin Sirkus: Matkalla avajaisiin (Kuva: Heikki Järvinen)
  • Sorin Sirkus: Matkalla avajaisiin (Kuva: Heikki Järvinen)

Sorin Sirkus oli mukana Tampereen ylipiston lukuvuoden 2021–2022 avajaisissa (tiistaina 7.9.2021 klo 12.30–13.30), jotka järjestettiin viime vuoden tapaan myös tänä vuonna virtuaalisesti. Sorin Sirkuksen ohjelmanumero on lyhytelokuva.

Matkalla avajaisiin on tervehdys kaikille uusille ja vanhoille Tampereen korkeakouluyhteisön opiskelijoille ja jäsenille. Se kertoo nuorista, jotka saapuvat opiskelemaan Tampereelle. Elokuva on kuvattu Tampereella kesäkuussa 2021. 

Matkalla avajaisiin antaa luvan hullaantua Tampereen kaupunkilaiselämästä. Se sisältää myös runsaasti kohtaamisia nuorten sirkustaitureiden kanssa Suomen vetovoimaisimman opiskelijakaupungin kaduilla ja puistoissa.

Lisätietoja lukuvuoden 2021–2022 virtuaalisesta avajaisjuhlasta voi lukea Tampereen yliopiston verkkosivuilta. Avajaispäivän lähetyksen tallenteen voi katsoa tästä linkistä (siirryt toiselle sivustolle).

Lisätietoja:

https://www.sorinsirkus.fi/sorin-sirkus-mukana-tampereen-yliopiston-lukuvuoden-2021-2022-avajaisissa/

https://www.tuni.fi/fi/ajankohtaista/tampereen-yliopiston-lukuvuoden-2021-2022-avajaisjuhla