Sorin Sirkus etsii opintosihteeriä äitiysloman sijaiseksi tammikuusta 2022 alkaen 

Sorin Sirkus etsii sirkustaidetta ja nuorisotyötä arvostavaa opintosihteeriä. Kyseessä on äitiys-/vanhempainvapaan sijaisuus alkaen 3. tammikuuta 2022. Tehtävään liittyy perehdytysperiodi sovitusti joulukuussa. Työ on kokopäivätyö (37,5 h/vko) tai erikseen sovittavissa oleva osapäivätyö.

Opintosihteeri toimii sirkuskoulun toimistossa rehtori Merja Koskinimen tukena. Hänen tehtäviinsä kuuluu sirkuskoulun oppilashallinto, tilahallinta, ilmoittautumisjärjestelmä, taiteen perusopetuksen ulkopuolinen kurssitoiminta sekä sirkuskoulun viestintä (kotisivut, sosiaalinen media). Häneltä edellytetään Primus-, Kurre- ja Wilma-järjestelmien osaamista tai niiden nopeaa omaehtoista oppimista, työhön liittyvää muuta tietotekniikkaosaamista sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Sorin Sirkus on tamperelainen, vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus. Toiminnan tarkoitus on ylläpitää, edistää ja kehittää lasten ja nuorten sirkustaiteen harrastusta. Sorin Sirkus antaa taiteen perusopetusta yleisessä ja laajassa oppimäärässä. Sirkuskoulussa on yli 500 oppilasta.

Taiteen perusopetuksen lisäksi Sorin Sirkus järjestää monipuolisesti muuta toimintaa. Esiintyvät-ryhmä esityksineen on tunnettu korkeasta teknisestä ja taiteellisesta tasostaan sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisryhmille suunnattu sosiaalisen sirkuksen toiminta on kasvava ja merkittävä osa opetustoimintaa ja Tampereen normaalikoulun kanssa toteutetaan Suomen ensimmäistä sirkuspainotuslinjaa niin yläkoulussa kuin lukiossakin. Sorin Sirkus tarjoaa lisäksi lyhytkursseja ja koulutuksia sekä esityksiä ja elämyksiä kaikille sirkustaiteesta kiinnostuneille.

Sorin Sirkus on kansainvälisesti aktiivinen toimija. Yhteistyötä, tutkimusta, vaihtoja ja esiintymismatkoja tehdään ympäri Eurooppaa eri sirkuskoulujen, festivaalien, opettajien, lasten- ja nuorten sekä yliopistojen kanssa.

Sorin Sirkuksen opintosihteerin toimenkuva löytyy täältä.

Vapaamuotoiset hakemukset, CV ja palkkatoivomus tulee lähettää sähköisesti 22.10.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen

Tiedusteluihin vastaa klo 10–15 rehtori Merja Koskiniemi, , puh. 040-706 6330 (ei 18.–22.10.). Haastattelut tehtävään järjestetään viikkojen 43–45 aikana. Työ alkaa perehdytysperiodilla sopimuksen mukaan joulukuussa ja varsinaisesti 3.1.2022.