Sirkus Magentan syyskuu

  • Kuva: Tero Ahonen

Sirkus Magenta 10 vuotta!

Sirkus Magenta täyttää täyden kympin!  Juhlavuosi huomioidaan toiminnassa ja viestinnässä, ja myös ihka oikean juhlinnan merkeissä, kunhan tilanne sen sallii. Sitä odotellessa, kuulisimme mielellämme, minkälaisia muistoja ja kokemuksia Magentan parissa on syntynyt tämän ensimmäisen vuosikymmenen aikana. Kyselyyn voi käydä vastaamassa linkin tinyurl.com/muistot kautta. Jaamme muistoja somekanavissamme syksyn mittaan. Magentalaiset kiittävät kaikkia osallistujia ja tukijoita!

Uuden sirkustilan avaaminen Itä-Helsinkiin siintää myös juhlavuoden suunnitelmissa! Tavoitteenamme on tarjota harjoitus- ja esiintymistilaa myös muille alan ammattilaisille, joten pysy kuulolla ja ole yhteydessä silja.kyytinen@sirkusmagenta.fi mikäli saattaisit kaivata sirkustilaa käyttöösi lähitulevaisuudessa tai haluaisit keskustella tilayhteistyöstä.

Magentan syksyn kausi on käynnistymässä monipuolisten kurssien merkeissä ympäri Helsinkiä. Ilmoittautuminen on auki osoitteessa sirkusmagenta.fi/harrastajille/ilmoittautuminen.