Sirkuksen tiedotuskeskuksen vt. toiminnanjohtajaksi Lotta Nevalainen

Lotta Nevalainen on ottanut vastaan Sirkuksen tiedotuskeskuksen vt. toiminnanjohtajan tehtävän 27.9. alkaen. Nevalainen jatkaa myös tiedotuskeskuksen kansainvälisen päällikön tehtävien hoitamista uuden tehtävänsä ohessa. 

“Sirkuksen tiedotuskeskuksen syksy tuo mukanaan kahden kansainvälisen hankkeen käynnistymisen ja niihin liittyvät avoimet haut sirkuskentän toimijoille. Kansainvälinen työ on edelleen tärkeää ja jatkamme myös jo aiemmin käynnistyneiden kotimaan hankkeiden parissa Johanna Mäkelän kanssa. Olen toiveikas, että näkymät kentän toiminnan osalta kirkastuvat ja tapaamme pitkän tauon jälkeen sirkuskatsomoissa”.

Sirkuksen tiedotuskeskuksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo siirtyi uusiin tehtäviin 27.9.2021 alkaen.


Lotta Nevalainen.