Sirkuksen tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo siirtyy uusiin tehtäviin

Sirkuksen tiedotuskeskuksen pitkäaikainen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo siirtyy KOM-teatterin talous- ja hallintopäälliköksi lokakuun 2021 alusta alkaen. Vaulo työskentelee tiedotuskeskuksen toiminnanjohtajana 26.9.2021 saakka.
 
“Olen saanut olla mukana Sirkuksen tiedotuskeskuksen toiminnassa liki 12 vuotta, joista toiminnanjohtajana lähes yhdeksän. Sinä aikana suomalainen sirkus on ottanut valtavia kehitysaskelia, ja Sirkusinfon toiminta on kasvanut ja kehittynyt. On ollut suuri kunnia saada olla vaikuttamassa sirkuksen toimintaedellytysten kehittymiseen. Jätän tehtäväni haikein, mutta luottavaisin mielin”, sanoo Lotta Vaulo.
 
Tiedotuskeskuksen hallitus kiittää Vauloa yli vuosikymmenen kestäneestä pitkäjänteisestä asiantuntija- ja vaikuttajatyöstä sirkustaiteen parissa. Vaulolla on ollut suuri rooli sirkuksen valtakunnallisen aseman, rahoituksen kohenemisen, alan työskentelymahdollisuuksien lisääntymisen ja kansainvälisten yhteyksien kehittäjänä. Hallitus onnittelee Vauloa rohkeasta askeleesta kohti uutta sekä KOM-teatteria rautaisen asiantuntijan ja lämminhenkisen moniosaajan rekrytoinnista.
 
Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus käsittelee henkilöstömuutokseen liittyviä asioita parhaillaan ja tiedottaa jatkosuunnitelmista ja toiminnan organisoinnista pian lisää. 
 
Hallituksen puolesta varapuheenjohtaja Salla Hakanpää