PerformanceSirkus aloittaa ikääntyneille suunnatut sirkustyöpajat

Syksyllä 2021 alkaa PerformanceSirkuksen pitämä ainutlaatuinen + 60 vuotiaille suunnattu sirkustyöpajasarja!
 
Sirkustyöpajoissa opetellaan rennolla ja hauskalla otteella erilaisia helppoja ja turvallisia sirkustemppuja ja -harjoituksia sekä sirkusvälineiden käyttöä. Sirkustyöpajoihin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sirkuksesta. Pääsääntöisesti opettajana toimii sirkustaiteilija ja -opettaja Heikki Leppävuori, joka on toiminut sirkusalan ammattilaisena jo usean vuosikymmenen ajan. Leppävuori on nähty muun muassa Sirkus Finlandia sekä Tanssiteatteri Hurjaruuthin talvisirkuksen lavalla useina vuosina.
 
Työpajoja tullaan pitämään kerran viikossa torstaisin klo 13–14.30. Ensimmäinen työpaja järjestetään
9.9. klo 13–14.30 Selkämerenpuistossa osoitteessa Messitytönkatu 2, 00180 Helsinki.

Sirkustyöpajoja tullaan järjestetämään ulkona niin kauan kuin säät sallivat ja jatketaan PerformanceSirkuksen esitystilassa Kaapelitehtaalla 4. kerroksessa jos vallitseva tilanne ja rajoitukset sen sallivat. Ulkona järjestettävissä työpajoissa on säävaraus, josta ilmoitamme osallistujille viimeistään edellisenä päivänä.

 
Mukaan työpajaan tarvitset mukavat ja joustavat ulkoiluvarusteet. Työpajat ovat eläkeläisille maksuttomia.
 
Työpajoissa noudatetaan tarkasti viranomaisten ohjeistuksia koskien turvavälejä, maskeja sekä yskimis- ja käsihygieniaa!
 
Lisätietoja myös Facebook-tapahtumasta: https://fb.me/e/1VBEiwTbP
 
Sirkustyöpajat järjestetään yhteistyössä Eläkeliiton kanssa. Sirkustyöpajoja tukee Helsingin kaupunki.
 
Tervetuloa mukaan tutustumaan sirkuksen maailmaan!