Linnanmäen sirkuskoulu etsii seuratoiminnan ammattilaista

Linnanmäen sirkuskoulun kannatusyhdistys ry etsii ammattilaista seuratoimintansa kehittämiseen.  Työtehtäviin kuuluu muun muassa talousasioiden hoitaminen, sekä oppilasrekisterin ylläpito ja  laskutus. Tulevan työntekijän on halutessaan mahdollista osallistua myös ryhmien opetukseen  oman alan taitojen mukaan esim. tanssissa, ilmaisussa, sirkustaidoissa, kehonhuollossa tms. 

Odotamme hakijalta taitoa seuratoiminnan talousasioiden hallinnassa, kuten avustukset, budjetit ja  uuden tilahankkeen kehitystoiminta. Kirjanpito ja tilinpäätöstaidot katsotaan eduksi. 

On tärkeää että hakija on kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja sirkuskulttuurista osana  suomalaista taidekenttää sekä monipuolisen liikunnan kehittämisestä sirkuksen keinoin kaikille  ikäryhmille. 

Työsopimus voidaan aloittaa heti tai sopimuksen mukaan, kuitenkin syksyn 2021 aikana. Työ  muokkautuu hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan ja työaika voi olla osa-aikaista tai  kokopäiväistä. 

Linnanmäen sirkuskoulu on perustettu 1981 ja se on Suomen toiseksi vanhin nuorisosirkus. Tällä  hetkellä sirkuskoulun opetustoiminta on Helsingissä Ruskeasuolla ja toimisto lähellä Pikku Huopalahdessa. 

Laita hakemukseen mukaan CV ja mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot. Hakemukset 13.9.2021 mennessä osoitteeseen: 
Maiju Mustonen, toiminnanjohtaja