Highwire harjoitusmahdollisuus ammattilaisnuorallatanssijoille 3.10. Tampereella

Kutsumme ammattilaisnuorallatanssijat harjoittelemaan ja kokoontumaan korkean vaijerin äärelle Sorin Sirkuksella 3.10. klo 13–17. Ammattilaisten yhteinen harjoittelu ei ole opetustilanne, sen sijaan harjoittelemme yhdessä, koemme korkeutta, keskustelemme tasapainoilusta ja ohjeistamme alkuun.

Nuoran korkeus on 5 m ja sen yläpuolella kulkee lonssilinja. Tilassa on myös matalampia vaijereita viritettynä harjoittelulle. Lumo Companylla on tasapainoilutankoja, mutta ota omasi ehdottomasti mukaan, jos sinulla on sellainen.

Lumo Companysta paikalla ovat nuorallatanssijat Hanna Moisala, Sini Napari ja Anniina Peltovako.

Osallistumismaksu on 25 euroa ja sen voi suorittaa paikan päällä. Jokaisella osallistujalla tulee olla oma vakuutus.

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 24.9. mennessä sähköpostitse . Vastaamme myös mielellämme aiheeseen liittyviin kysymyksiin sähköpostitse.