Hands some Feetin syyskuun uutiset: esitys- ja residenssirikas kesä!

  • Hands some Feet -esitys Les Tchafornis -festivaaleilla Belgiassa. (Kuva: Les Tchafornis)
  • Colorsphere -esitys residenssissä Baselissa. (Kuva: Tilman Pfäfflin)
  • Hands some Feet -esitys Lyonissa. (Kuva: Christiane Bichet)

Kesäkiertue: Hands some Feet

Kesä 2021 on ollut nykysirkusryhmä Hands some Feetille parasta kiertueaikaa! Tänä kesänä ryhmä ryhmä starttasi kesäkiertueen toukokuussa Bordeauxissa, Ranskassa, jonka jälkeen esityskalenteri on vienyt heidät Ranskassa muun muassa Toulousiin, Lyoniin, Morcenx-la-Nouvelleen, Noirmoitier-en-l’Îleen, sekä Tournusin sirkusfestivaaleille. Kesä on ollut täynnä upeita paikkoja, kohtaamisia ja esityksiä, joista ehdottomasti yksi mieleenpainuvimmista oli esitys Korsikan saarella Välimerellä!

Kiertue vei ryhmän myös muutamaan otteeseen Belgiaan, jossa Hands some Feet esiintyi muun muassa Les Tchafornis ja Strapatzen -festivaaleilla. Syyskuussa Hands some Feet suuntaa vielä kerran kohti Belgiaa ja Boulevart -festivaaleja, jota ennen he vielä esiintyvät Rouvroyssa, Ranskassa. Hands some Feetin kesäkiertueen viimeinen esitys nähdään 25.9 Théâtre des Collinesissa, Ranskassa, jonka jälkeen ryhmä suuntaa kohti koto-Suomea ja syksyn seikkailuita.

Lisää tietoa Hands some Feet -esityksestä täältä:

https://www.handssomefeet.com/handssomefeettheshow

Residenssejä: TOA – The Ocean Above ja Colorsphere

Kesän aikana ryhmä toteutti myös uuden esityksensä TOA – The Ocean Above ensimmäiset residenssit Belgiassa Centre Culturel de Huy:ssa ja Centre Culturel d’Engis:ssä. Esitys on Hands some Feetin perustajajäsenien, Jeromy Zwickin ja Liisa Näykin jo toinen duoteos. Teoksen seuraavat residenssit ovat vuonna 2022 ja koko perheelle suunnatun ulkoilmateoksen ensi-ilta nähdään kesällä 2023.

Lisää tietoa TOA – The Ocean Above -esityksestä täältä:
https://www.handssomefeet.com/the-ocean-above

Elokuussa ryhmä työsti myös uutta, lapsille suunnattua teostaan Colorsphere. Esityksen työryhmä koostuu Kerttu ja Adam Opuksesta, sekä Liisa Näykistä ja Jeromy Zwickistä. Työryhmä tapasi Sveitsissä ja toteutti kahden viikon residenssin Station Circuksella, Baselissa. Ryhmä päätti residenssinsä “work in progress” presentaatioon, joka otettiin hyvin vastaan. Esitys saa ensi-iltansa tammikuussa 2022.  

Lisää tietoa Colorsphere -esityksestä täältä:

https://www.handssomefeet.com/colorsphere 

Hands some Feetin toimintaa ja kiertuetta voi seurata Instagramissa ja Facebookissa @handssomefeet sekä ryhmän kotisivuilla www.handssomefeet.com.