Aura Company järjestää Radanvarsi-festivaalin jälleen!

  • José Valencia
  • Simon Llewellyn
  • Miss Divane

Radanvarsi-festivaali 2021
Radanvarsi-festivaali järjestetään tänä vuonna yksipäiväisenä ulkoilmatapahtumana lauantaina 18.9.2021. Radanvarsi-festivaalin katsojat pääsevät nauttimaan festivaalin kaikista esityksistä yhdellä lipulla. Festivaalin ohjelmistossa on mm. sirkusta, musiikkia ja tulitaidetta. Tule kokemaan hieno esittävän taiteen ilta Turussa!

Tapahtuma on Aura Companyn taidetilan rakennuksen pihapiirissä (Ratapihankatu 53, Turku). Ovet tapahtumaan katsojille aukeaa klo 17.00 alkaen ja ohjelmisto alkaa klo 17.30. Alueelle saa saapua ja lähteä vapaasti milloin vain tapahtuman aikana. Festivaalialue on laaja, joten katsojat voivat pitää toisiinsa turvavälejä. Paikan päältä löytyy käsidesipisteitä. WC:t löytyvät rakennuksen sisätiloista. Paikan päällä toimii pieni ulkokahvila.

Tapahtuman paikka: Ratapihankatu 53, 20100 Turku
Aika:18.9.2021 klo 17-20.30.  Ovet aukeaa yleisölle klo 17 ja ohjelma alkaa klo 17.30

Ikäraja: Ikärajaton
Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.
Tapahtumalla on säävaraus.
Lippuja ei voi ostaa kulttuurieduilla.

Liput Tiketistä!
https://www.tiketti.fi/mini-radanvarsi-festivaali-aura-company-turku-lippuja/76799
Lipunmyynti loppuu 18.9.2021 17:00.

Aura Company järjesti ensimmäisen Radanvarsi-festivaalin toukokuussa 2019. Vuoden 2020 festivaali peruuntui kokonaan ja tämän vuoden festivaali siirtyi toukokuulta syyskuulle rajoitusten vuoksi.

Radanvarsi-festivaalin ohjelmisto:

FlouTila/Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company: KELTAKUUL-musiikkisirkusesitys
Klo: 17.30

FlouTilan säkenöivä ja ihmeellinen musiikkisirkusesitys ”KELTAKUUL” on suunnattu kaikille ja se saa lapset sekä aikuiset haukkomaan henkeään! Kelta & Kuul loistavat kilpaa auringon kanssa ja tarjoavat elämyksen, joka ei tule unohtumaan! Esiintyjinä sirkustaiteilija Pekka Laamanen ja näyttelijä Alisa Salonen.

Kommenttiraita
Klo: 18, 18.45, 19.30

Kommenttiraita duo luo improvisoituja lauluja yhdessä yleisön kanssa. Sanat ja melodia syntyvät aina tässä hetkessä yleisön ehdotusten pohjalta. Duo on esiintynyt mm. kadulla, festareilla, yksityistilaisuuksissa, lautalla Aurajoessa ja radiossa. Kesällä 2021 duo toteuttaa Turun laulu -kiertueen yhteistyössä Turkuseuran ja Turun kaupungin kanssa. Kiertueen tuloksena jokainen Turun kaupunginosa saa oman tunnussävelmän. Yhtyeeseen kuuluu kaksi ammattiesiintyjää Hannu Rantala (laulu ja lyömäsoittimet) ja Antti Ainola (laulu ja kitara).

Saila Jantunen: Miss Divane
Klo: 18.15

Miss Divane on Saila Jantusen humoristinen soolo löysällä nuoralla. Ylväs diiva on valmistautunut esittämään elämänsä shown, mutta kaikki ei menekään aivan suunnitelmien mukaan. Miss Divane tarjoilee vauhdikasta ja rytmikästä nuorallatanssia, kullan kimallusta ja hulluttelevaa hahmotyöskentelyä.

José Valencia
Klo: 18.35

José Valencia, graduated from the National Circus school “Circo Para Todos, Cali, Colombia 2004-2008”. He had developed own head balance technic and made up a new discipline which he calls Upside down Juggling. You must see this!

Simon Llewellyn: We are the champions
Klo: 19

Watch as Simon’s unique powers of physical dexterity and stupidity transforms any surroundings into his very own vaudevillian circus. Flowerpots will fly, balloons will pop, and the Olympics are honoured. All this leads up to the Grande Finale of his world famous football juggling performance. Witness footballs tossed high into the air, spun delicately on his fingers and bounced precisely around the entire body. Come and join the crowd, sing along, wave your hands, and hug your fellow teammates!

Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company, Tulitaide-esitys: Kajastuksia
Klo: 19.50

Kajastuksia on kolmen turkulaisen sirkustaiteilijan uusi tunnelmallinen tulitaide-esitys. Esitys vie katsojan visuaaliselle matkalle esinemanipulaation ja jongleerauksen maailmaan tulitaiteen eri keinoin. Esityksessä sirkustaiteilijat jatkavat heille perinteistä esitystyyliään tarkoilla koreografioilla, hienovaraisella huumorilla sekä näyttävällä tulitaiteen toteutuksella.

Esitys ja toteutus: Emma Nivala, Antti Nerg ja Markus Nivala
Esitys on toteutettu Turku 2029-säätiön tuella.

Lisätietoa Aura Companyn toiminnasta: www.sirkusteatteriaura.com