Wise Fools -ryhmän kaksi esitystä kiertävät kesäkuukaudet Euroopassa

  • Wise Fools Condat'ssa (Kuva: Guillaume Rovet)
Kesäkuun puolivälillä  Wise Fools -kolmikon kesäkiertue pääsi alkamaan peruutusten tyhjentämän kevään jälkeen. Alkukesän aikana Trashpeze-show nähtiin muun muassa Brysselissä (Belgia), Gouesnoussa (Ranska) ja Saint-Gregoiressa (Ranska). Kiertue on saanut matkatukea TelepART:in kautta. Heinäkuussa kiertue on jatkunut Podersdorfissa (Itävalta) sekä Falaisessa ja Condatissa (FR), missä trio esitti Trashpezen lisäksi uutta Grandesque-showtaan. Elokuussa kiertue jatkuu Olesnicassa (Puola), Sint-Pieters-Leeuwessa sekä Ternatissa (Belgia) ja Wernessä (Saksa). Kiertueen viimeiselle kuukaudelle syyskuussa on tullut joitain peruutuksia. Näillä näkymin osa syyskyyn tapahtumista järjestetään.
 
Kiertueen jälkeen Wise Fools aloittaa uuden ulkoilmaesityksen työstämisen. Haussa on tällä hetkellä residenssipaikat ja rahoitus projektille. Uusi projekti käsittelee ryhmämme kotimaiden käsityksiä kulttuurista, säästä, ajasta, ihmisten persoonasta ja yhteiskunnasta. Tavoite on johdattaa katsoja puolikkaalle maailmanympärimatkalle Suomeen ja Etelä-Afrikkaan. Projektin työnimi on Hot and Cold ja se on humoristinen tarina kulttuurien kohtaamisesta. Projekti on ryhmän kolmas pidempi esitys.