Salo Circus Festival 2021 toi iloa monipuolisella ohjelmallaan

  • Salo Circus Festival 2021
  • Salo Circus Festival 2021
  • Salo Circus Festival 2021
Heinä-elokuun taitteessa vietetty sirkusfestivaali sisälsi esityksiä koko perheelle, uniikin elämyksen luontopolulla sekä taidokkaita sirkusnumeroita avajaisissa ja torilla. Perinteiseen tapaan jo kolmatta kertaa menestyksekkäästi järjestettyä tapahtumaa hellittiin hyvillä säillä, vaikkakin ukkosmyrskyn uhalta vältyttiin täpärästi. Salon torin esiintymislavan katsomoon sekä Tykkipuistoon kerääntyi sirkuksen ystäviä turvavälit huomioiden runsaasti. Salon Teatterin esityksissä viihdyttiin Öttiäisten ensi-illassa sekä Ihmettelyä -tarinateatteriesityksen parissa. Avajaisohjelma meni suurelta osin uusiksi loukkaantumisten ja sairastumisten vuoksi, mutta onneksi paikalle saatiin korvaavia ohjelmanumeroita taidokkailta sirkustaiteilijoilta.
 
Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli onnistunut ja sai kiitoksia niin katsojilta kuin taiteilijoiltakin. Uusia ideoita seuraavan vuoden varalle syntyi heti festivaalin jälkimainingeissa ja seuraavaa Salo Circus Festivalia päästäänkin viettämään taas 2022 heinäkuun lopussa!
 
Aftermovie ja valokuvia tämänkertaisesta tapahtumasta julkaistaan piakkoin Salo Circus Facebook -sivuilla sekä Instagramissa.
 
@salocircus