Recover Laboratory Sirkuksen tiedotuskeskuksen jäsenyhteisöksi

Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus on kokouksessaan 19.8.2021 hyväksynyt Recover Laboratoryn jäsenhakemuksen. Tiedotuskeskuksen jäsenyhteisöjen määrä on Recover Laboratoryn liittymisen jälkeen 21.

Recover Laboratory on vuonna 2014 perustettu ja vuonna 2016 yhdistykseksi rekisteröity helsinkiläinen nykysirkusta ja muita taiteenaloja sekoittava monitaideryhmä, jota luotsaavat taiteilijat Miradonna Sirkka ja Sofi Häkkinen sekä kokemussuunnittelija Inna Huttunen. Recover Laboratory on viime vuosina toiminut aktiivisesti etenkin nykysirkuksen kentällä ja perehtynyt tutkimaan etenkin nykysirkuksen esiintyjä-katsoja -suhdetta sekä temppujen merkitystä teoksessa. Ryhmän teokset ottavat erilaisia muotoja: Ne voivat olla jättimäisiä labyrintteja maan alla, kaupunkitilaan suunniteltuja kävelyteoksia, monitaiteisia teoksia perinteiselle lavalle, lasten immersiivisiä ihmemaita, tai tapahtumia varten kuratoituja kokonaisuuksia.

Recover Laboratoryn toiminnasta voit lukea lisää täältä (siirryt toiselle sivustolle).