Piste Kollektiivin sirkuskesässä ensi-ilta, uuden teoksen valmistelua ja kauan kaivattuja esiintymisiä!

Rovaniemeläisen monitaiteisen Piste Kollektiivin sirkusammattilaiset ovat pysyneet hyvässä vireessä myös kesän ajan. 
 
Sirkuspioneeri Mette Ylikorva työstää uutta Mona Lisa -teemaista teostaan sirkustaiteilija Annu Nietulan ohjaamana. 
 
Nietula on myös toteuttanut uuden vannenumeron osaksi Daily Mix -yhtyeensä keikkoja, jotka tulevat kasvamaan tulevaisuudessa monitaiteisiksi kokonaisuuksiksi. Yhtyeen muodostavat Nietula ja harmonikkataiteilija Tatu Kantomaa.
 
Sirkustaiteilija Mika Formusen uusi teos, Hamish, sai ensi-iltansa Joutsan Taidelaitos Haihatuksessa 17.6. Hamish on Formusen jo vuosia sitten alkunsa saanut klovnihahmo, itsensä liian vakavasti ottava lempeä friikki, joka palasi nyt kertomaan syvemmin tarinaansa. Esitys on tilattavissa syksylle ja talvelle. Ohjaajana toimi Jenni Kallo.
 
Koronasta huolimatta tapahtumia on voitu Lapissa järjestää ja niinpä muun muassa teatteritaiteilija Anne Niskasen klovnihahmon Prinsessa Homssantomssan luotsaama sirkusseurue pääsi juhlistamaan 150-vuotiasta Kemijärveä. Homssantomssan Kuninkaalliseen seurueeseen kuuluivat kevään ja kesän keikoilla Niskasen lisäksi Pisteen sirkustaiteilijat Annu Nietula ja Mette Ylikorva, teatteri- ja sirkustaiteilija Emma Virta sekä nukketeatteritaiteilija Jose Salo. Vierailijana mukana oli myös sirkustaiteilija Marjo Ylikorva.
 
Mette Ylikorvan Klovni Klementiinin lähiklovneria puolestaan ilahdutti Rovaniemen kaupungin järjestämään Kulttuurijuhannukseen osallistujia.
 
Kesän mittaan Piste aloitti verkkosivujensa uudistuksen. Uudet sivut ja lisätiedot teoksista löytyvät osoitteesta http://www.pistekollektiivi.fi