OIJOIJOI! Festivaaliohjelmisto julki ja residenssihaku

Sirkus Faktorilla hypättiin lomilta suoraan mukavaan syyspyöritykseen. Syyskuun alussa järjestettävän festivaalin ohjelmistoa päästään vihdoin julkistamaan ja muuttuneista aikatauluista johtuen pääsemme tarjoamme syyskuulle kaksi kahden viikon mittaista residenssijaksoa! Katso hausta lisää uutiskirjeen hakuja-osiosta tai tästä linkistä!

Oijoijoi! – nykysirkusfestivaalin ohjelmiston julkistamista voi seurata sekä Sirkus Faktorin somessa että kotisivuilla (www.sirkusfaktori.fi) . Sivuilta löytyy myös nettikauppa lippujen ostoa varten. Ohjelmisto on suunniteltu korona-turvalliseksi jotta monimuotoisesta nykysirkuksesta päästään nauttimaan myös tiukempienkin rajoitusten aikana. Osa lippuvarauksista otetaan sähköpostitse ja liput myydään varausjärjestyksessä niin monelle katsojalle kuin rajoitukset antavat myöden. Festivaalin nettikaupasta (https://www.sirkusfaktori.fi/shop/) löytyy selkeät ohjeet eri tilaisuuksia varten!

Katso myös festivaalin talkoolaishaku tästä: https://sirkusinfo.fi/2021/08/sirkus-faktori-oijoijoi-nykysirkusfestivaalin-talkoolaishaku/