Kallo Collective: Elokuussa esiinnytään!?

Kallo Collectiven kesä on sujunut rauhallisesti, mutta elokuu on hyvinkin toimintarikas. Thom Monckton harjoittelee paraikaa uutta sooloaan The King of Taking uudessa Puotilan toimitilassamme. Teos tulee ensi-iltaan lokakuussa 2022. 
 
Hiekkalaatikko, Henni Kervisen ja Tonje Aas Molnesin tähdittämä esitys rantautuu ensi viikolla Taidelaitos Haihatukseen ja esitys nähdään Joutsassa 12.-13.8. Hiekkalaatikko on mahdollista nähdä myös pääkaupunkiseudulla elokuun loppupuolella; 20.8. Leikkipuisto Idassa, 21.8. Kulttuurikeskus Aurorassa, 22. ja 28.8. Kalasatamanpuistossa (sis. parkour-työpajat), 24.8. Leikkipuisto Intiassa ja 26.8. Leikkipuisto Arabiassa. Tarkemmat esitysajat tulevat piakkoin sosiaalisen median kanavillemme. Kalasataman kaksi kertaa päivässä nähtävät esitykset (klo 10.00 ja klo 15.00) ovat kaikille kiinnostuneille avoimia ja ilmaisia, sis. parkour-työpajan. Työpajat pidetään heti esitysten jälkeen klo 11.00 ja klo 16.00. 
 
Eikä tässä vielä kaikki. Taidelaitos Haihatuksessa sijaitseva Marianne-telttamme saa elokuussa vieraakseen Only Bones v1.3 – Jenni Kallon. Musiikista vastaava Niina Rinta-Opas ja Only Bonesin parametreillä pelaava Jenni Kallo ovat nähtävissä yhdessä kaikkiaan kuusi kertaa: 14.8., 19.-20.8. ja 26.-28.8. Esitysajat tulevat pian Taidelaitos Haihatuksen sosiaalisen median kanaville. 
 
Samanaikaisesti Receptionists on nähtävillä on demand -periaatteella osana Summerhallin ja EdFringen 2021 ohjelmistoa. Periodi alkaa tänään ja jatkuu Fringe-periodin loppuun asti. 
 
The Divine Lie – Jumalaton Valhe saa vihdoin ensi-iltansa marraskuussa. Teosta on työstetty vuodesta 2016, ja ensi-iltaa on jouduttu siirtämään jo kaksi kertaa koronan takia. Demo teoksesta nähdään Performing Hel -tapahtumassa 3.9. Espoon Louhisalissa ja varsinainen ensi-ilta on Cirkossa 17.11.2021 klo 19.00. Teos liikkuu eri taiteenalojen rajapinnoilla ja on saanut innoituksensa hysteriasta sekä ilmiöistä sen ympärillä. Teoksesta enemmän taas seuraavassa uutiskirjeessä.    
 
Ihanaa elokuuta, ja pidetään toivo yllä!