Kai Kuutamo & Sirkussirkus ja pitkä kuuma kesä!

  • (Kuva: Emma Virta)
  • (Kuva: Sari Aalto)
  • (Kuva: Sari Pasanen)

Kesä on jälleen ollut kaikesta huolimatta esitysten ja kiireiden aikaa.

Kai Kuutamo Show on vieraillut eri tapahtumissa ja ihmisten pihoilla Turun seudulla koko kesän läpeensä. Esitystä on myös nähty Turun kaupungin tapahtumamatoilla, kehitysvammaisten asumis- ja toimintayksiköissä, lastensuojeluyksiköissä sekä SPR:n Vastaanottokeskuksessa. Kesän kiertuetta on tukenut Turku 2029 -säätiö, ja osa kesän esityksistä on kuulunut Turun Kulttuuripääkaupunki vuoden 10-vuotis juhlaohjelman piiriin.

Herttakuninkaiden Sisäpihasirkus vieraili ikäihmisten hoitolaitoksissa Varsinais-Suomessa kesä-heinäkuun vaihteessa. Kohteina olivat hoitokodit, palvelukeskukset ja sairaalat. Riemuisaa palautetta nauttinut esitys jatkaa matkaansa elokuussa pääkaupunkiseudulla yhteistyössä Kansallisteatterin Kiertuenäyttämön kanssa. Varsinais-Suomen kiertuetta tuki Varsinais-Suomen kulttuurirahasto.
 
Merkkarit & Kai Kuutamo on myös kiertänyt ahkerasti kesäteattereita, ulkomuseoalueita ja tapahtumia ympäri Suomea. Esitys on vieraillut mm. Salossa, Savitaipaleella, Tuusulassa, Kurussa, Ylöjärvellä, Raumalla, Turussa ja Porissa. Uusi musiikkivideo ”Roskat Roskiin” julkaistaan mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana Brave Teddy -tuotantoyhtiön kanssa.
 
Ja kuten mummollakin oli tapana on sanoa; ei kolmea ilman neljättä: Lasten kulttuurikeskus Louhimo järjesti Kai Kuutamon Matkalaukkusirkuksen vierailulle Pohjanmaalle elokuun alussa. Esityspaikkoja olivat Jurvan monitoimihalli sekä Kurikan museon kesäteatterinäyttämö.
 
Esityskertoja kertyy kesälle yhteensä reilusti yli 50 kappaletta, ja pian onkin aika hengähtää ja ihmetellä mihin se kesä oikein meni.
 
Yhtä kaikki kohti syksyä mennään ja kalenterissa on hyvin tilaa kaikenlaisille pienille ja suurille tapahtumille. Jos kiinnostuit edellä mainituista esityksistä, ota rohkeasti yhteyttä! Sillä välin uhraamme homebakteereja petrimaljassamme ja rukoilemme hartaasti yleisörajoitusten karkoittamista. Voimia kaikille ja kohti parempia aikoja!
 
– Kai Kuutamo / www.sirkussirkus.com