Company Kate & Pasi kiireinen keikkakesä

Raskaan pandemia vuoden jälkeen kesäkuussa pääsimme vihdoinkin esiintymään.

Ulkomaan kiertue vaihtui kotimaan kiertueeseen. Kävimme esiintymässä festivaaleilla ympäri Suomen mm. Black & White Teatteri Festivaali Imatralla, Salo Circus Festival, Puisto Filosofia Festivaali ja Circus Ruska Festivaali Tampereella. Esiintymiskalenteria täytti myös leikkipuistokiertue, johon saimme Opetus- ja kulttuuriministeriöltä avustuksen. Huomioon ottaen rajoitukset ja sen, että emme saaneet lupaa mainostaa esityksiä, kiertueemme tavoitti yli 2 000 lasta ja heidän perhettään.

Saimme myös kunnian olla mukana Cirkon Suvilahden kesäteatterin sirkuskabareessa, joka järjestettiin heinä – elokuun aikana. Mukaan mahtui myös muutamia striimiesityksiä meidän olohuoneesta ja mm. European Juggling Conventionin Gaala. Myös viime kesänä syntynyt ikkunasirkus ja vanhainkotikiertue sai jatkoa. Esiinnyimme kesä-heinäkuun aikana yhteensä 15 palvelutalossa.

Nyt edessä on vielä minikiertue Euroopan festivaaleille ja olemme tästä äärimmäisen kiitollisia ja toivomme, että rajoituksia ei kiristetä kulttuuritapahtumien suhteen.

Esiinnymme neljällä eri festivaalilla Euroopassa: Micro Festival/Saksa, Stapazen Festival / Belgia, Sibiu International Theatre Festival / Romania ja Kopje Kultuur Festival / Hollanti. Nyt odotamme peloissamme ja kauhulla tulevaa syksyä, ja sitä miten käy tulevien esitysten. Syksyn kalenteri on täynnä ihania esityksiä ja projekteja ja toivomme että pääsemme toteuttamaan niitä rajoituksista huolimatta.

www.kate-pasi.com

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kate_pasi_acrobatics

FACEBOOK: https://www.facebook.com/DuoKatePasi