Salo Circus Festival -viikonloppu sisältää monipuolisesti ohjelmaa

  • Knekke Greine (Kuva: Love Kjellsson)
Salo Circus Festival 2021 -ohjelma alkaa pikkuhiljaa olla valmis julkaistavaksi. Paras siis laittaa @salocircus Facebook ja Instagram seurantaan!
 
Tapahtumapäivät ovat 31.7.-1.8.2021.
Tuona aikana mennään metsään interaktiiviseen seikkailuun Knekke Greine -esityksen puitteissa. Skandinaavinen sirkusryhmä tutustuttaa meidän luonnontieteen ja pohjoismaisten myyttien saloihin. Festivaalin avajaisohjelma sisältää runsaasti taitoa, tyyliä ja iloa. Tulossa on myös sirkusammattilaisia kiinnostavaa ohjelmaa.
 
Salon Teatterin valtaavat Öttiäiset on kurkistus hyönteisten mielenkiintoiseen arkeen. Torilla tavataan Arctic Ensemblen uudistetun esityksen merkeissä ja sirkusteltta pystytetään, kun Sirkus Täällä Tänään esiintyy!
 
Lisätietoja ja ohjelma tulossa:
some: @salocircus