PerformanceSirkus etsii tuotantoassistenttia syksylle 2021

PerformanceSirkus etsii innokasta ja luotettavaa tuotantoassistenttia tiedotuksen ja projektinhallinnan tehtäviin syksyllä 2021.
Työ on loistava mahdollisuus tutustua vapaaseen taidekenttään ja vapaan ammattiteatteriryhmän työhön ja työkulttuuriin. Tarjoamme tulevalle tuotantoassistentille monipuolisen työnkuvan esittävän taiteen ja taidekasvatuksen parissa.
Tuotantoassistentin työnkuvaan kuuluu mm:
·      Tiedotus esityksistä ja käynnissä olevista projekteista
·      Sosiaalisen median päivitystä
·      Nettisivujen päivitystä
·      Avustaminen käynnissä olevissa taidekasvatusprojekteissa.
·      Käytännön avustaminen tulevissa esityksissä ja työpajoissa
 
Etsimme innokasta, luotettavaa ja omatoimista tekijää mukaan joukkoomme luomaan merkittäviä taide-elämyksiä ja kokemuksia taiteen parissa. Työ sopii hyvin juuri valmistuneelle tai opintojen loppupuolella olevalle opiskelijalle. Edellytämme aikaisempaa kokemusta projektinhallinnasta sekä tiedotuksesta. Kiinnostus vapaata taidekenttää ja esittäviä taiteita kohtaan katsotaan eduksi.
 
Etsimme assistenttia aikavälille: 9.8.–17.12.
 
Työaika: 4-8h/päivä
 
Työn luonne: etätyö
 
Lisätiedot ja tiedustelut: 0503033643
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja palkkatoive 17.6. mennessä osoitteeseen: performancesirkus.markkinointi(@)gmail.com
 
PerformanceSirkus on vuonna 1996 perustettu monitaiteellinen ammattiteatteriryhmä, joka yhdistää esityksissään puhe- ja musiikkiteatteria, tanssia ja sirkustaidetta, tarjoten ainutlaatuista monitaiteellista teatteria, jollaista ei muualla Suomessa nähdä.
 
Ainutlaatuisuus perustaa pohjansa poikkitaiteellisuuteen; eri taiteenlajeja sulavasti yhdistelevään ja yhteen nitovaan esitystaiteen genreen. PerformanceSirkus on profiloitunut myös aktiiviseksi kiertueteatteriksi, joka on vaikuttanut esitystoiminnallaan sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Taidekasvatus ja erityisryhmien kanssa työskentely on myös merkittävä osa PerformanceSirkuksen toimintaa.