MadMotion Company tuo sirkusta Orimattilaan

  • MadMotion Company (Kuva: Oskari Juhonen)
  • MadMotion Company (Kuva: Oskari Juhonen)
  • MadMotion Company (Kuva: Oskari Juhonen)

MadMotion Company on viiden vastavalmistuneen sirkusartistin muodostama nykysirkusryhmä. Sen suomalais – englantilais – norjalaiseen kokoonpanoon kuuluvat Sanni Granqvist, Ile Poikela, Laura Savolainen, Gracie Hill ja Gabriel Dreyfus, joita kaikkia yhdistävät kolme yhteistä vuotta Lahdessa, Salpauksen sirkusartistikoulutuksessa sekä into tarkastella maailmaa raikkaalla otteella sirkuksen keinoin. 

Ryhmän ensimmäinen yhteinen teos, House of Hazard kutsuu katsojan tervetulleeksi viiden hengen yhteiseen olohuoneeseen. Yhteispeliä ja yhteentörmäyksiä on luvassa, kun lavan valtaavat nuoret artistit. Teos sai striimatun ensi-iltansa toukokuussa järjestetyillä virtuaalisilla Kukkofestivaaleilla. Nyt työn alla on saman teoksen päivitetty, entistä ehompi versio, joka on tarkoitus päästä esittämään liveyleisölle Orimattilassa, Kyrön maneesilla. Näytösten suunniteltu ajankohta on heinäkuussa 2021 mutta seuraamme pandemitilanteen turvallisuusohjeistuksia ja tiedotamme tarkemmat tapahtuma-ajat pian.

Lisätietoa tulevasta kesäesityksestä ja sirkusryhmän muusta toiminnasta päivitämme MadMotion Companyn sosiaalisen median kanaviin.

facebook:
https://www.facebook.com/madmotion.company

instagram:
https://www.instagram.com/madmotion.company