Kallo Collectivelle uusi toimitila

Korona-ajan kannustamana yhdistyksemme päätti vuokrata toimitilan Helsingin Puotilasta 1.7. alkaen. Tila mahdollistaa pienimuotoisen treenauksen, varastoinnin ja on toimintamme historiassa ensimmäinen oma tila kokoontua yhteen. Tervetuloa tutustumaan!

Muutoin kesä on esitysten suhteen varsin rauhallinen. Ensi viikolla 14.6. alkaen harjoitellaan Taidelaitos Haihatuksessa uutta teosta, ja osa kesän esityksistä on peruuntunut koronan takia niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Mutta, Collectiven Marianne-teltta pystytetään Joutsaan, Taidelaitos Haihatuksen Polttava tarve -kesänäyttelyn ajaksi, ja siellä nähtävän ohjelmiston kuratoinnista vastaa mm. Jenni Kallo

Sandbox, hiekkalaatikko ikäisille suunnattu esitys, nähdään Kalasatamassa kahtena eri elokuun viikonloppuna 22. ja 28.8. ja Lasten kulttuurikeskus Aurorassa Espoossa 21.8. Sandbox esityksessä Laura Tuorilaa paikkaa Tonje Aas Molnes. Kalasataman esitysten yhteydessä toteutetaan myös lapsille suunnatut parkour-työpajat, joiden toteutuksesta vastaavat Henni Kervinen, Tonje Aas Molnes ja Mikko Rinnevuori. Kalasataman esitykset ovat osa Kalasataman ympäristötaidehanketta. 

The Divine Lie on mukana Performing Hel -tapahtumassa syyskuussa, ja siirtyneestä ensi-illasta tarkempaa infoa tulevissa uutiskirjeissä.

Hyvää kesää!

https://haihatus.fi

https://www.performinghel.fi