Cirko: Opiskelijavalintoja ja yhteistuotantoa

  • Kadonnut – Sasu Peistola ja Inni Lehtinen (Kuva: Teemu Kyytinen)

Solmussa jäsenistön harjoituspäiviä ja Magentan kesäleiri

Kesäkuussa Solmu-salin tunnit kuluvat jäsenistön harjoituspäivien sekä Magentan kesäleirin parissa. Maneesia pitää hyppysissään puolestaan Recover Laboratory Satamiljoonaa prosenttia: Yökävelyjen ajan.

Taiteellisen Ajattelun Akatemian 2021–2022 opiskelijat valittu

Valinnat Taiteellisen Ajattelun Akatemian (TAA) vuosikurssille 2021–2022 on saatu päätöksen. Hakemuksia saapui yhteensä 61 kappaletta, joista mukaan karsiutui 17 opiskelijaa. TAA 2021–2022 toteutetaan Cirkon ja Taideyliopiston omalla rahoituksella ja työaikaresurssilla.

Lue lisää valinnoista. (siirryt toiselle sivustolle)

circusnext tuottajamme Jarkon esittelyssä

Tuottajamme Jarkko Lehmus esittelee circusnextin toimintaa uusimmassa osassa Cirkon kansainvälisiä verkostoja esittelevää sarjaa. Circusnextiin, tuoreisiin circusnext-taiteilijavalintoihin sekä verkoston tulevaisuuteen pääset tutustumaan tuoreimmassa artikkelissamme.

Lue Jarkon kirjoitus circusnextistä. (siirryt toiselle sivustolle)

Kadonnut yhteistuotannon polulla

Miten Cirkon ja Agit-Cirkin välinen yhteistuotantomalli lähti rakentumaan, millaiseen malliin yhteistuotanto lopulta muotoutui ja mitä kehitettävää osalliset huomasivat? Näihin kysymyksiin vastaavat Cirkon syksyssä 2021 nähtävän Kadonneen työryhmäläiset Inni, Jarkko ja Jere tuoreessa haastattelussa.

Lue Kadonnut-työryhmäläisten haastattelu. (siirryt toiselle sivustolle)