Agitin kesään kuuluu esityksiä ja residenssejä

Vilhelmiina Sinervo työstää Life After -teostaan Vilus-työryhmän kanssa Teatteri Telakalla Tampereella 14.–19. kesäkuuta. Teos tulee ensi-iltaan Teatteri Telakalle helmikuussa 2022.  

Lisäksi Vilhelmiina on kutsuttu Hiljaisuus-residenssiin heinäkuun ensimmäisiksi viikoiksi ja hän valmistelee DiskoBoxi-tanssilattiasimulaattoria, joka tulee esille osana elokuussa 2021 Helsingissä järjestettävää Outsider Art Festivaalia. 

Sakari Männistö harjoittelee Ghost Town -teosta Tampereella Tampereen Työväen teatterin residenssissä 7.–16.6.   

Teosta on aiemmin harjoiteltu Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa, Enon Louhitalolla, sekä Koneen säätiön Saaren kartanon residenssissä.  

Monialaisen ja kansainvälisen teoksen kantaesitys on maaliskuussa 2022 Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa.

https://ttt-teatteri.fi/ghost-town/ 

Jenni Lehtinen on mukana Koko Teatterin Jazz Meets Theater/Dance/Circus -esityksessä. Työryhmä kokoontuu heinäkuun alussa viikoksi valmistamaan improvisaatioon perustuvan, mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden. Esitykset Koko teatterilla 16.7. (Ennakko) klo 19 ja 17.7. klo 19 

Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa. Kokonaisuus on toteutettu aiemmin myös vuosina 2017 sekä 2019.

https://www.kokoteatteri.fi/ohjelmisto/jazz-meets-theatre-dance-circus-2021/