Turun ylioppilasteatteri hakee kursseja

Turun ylioppilasteatteri hakee syksylle 2021 (syys-joulukuu) neljää pitkää kurssia. Kurssien sisältö voi olla mitä tahansa teatteriin tai muihin esittäviin taiteisiin liittyvää: fyysistä ilmaisua, näyttelijäntyötä, improvisaatiota, käsikirjoittamista, tuottamista, valo- ja äänitekniikkaa, lavastamista, klovneriaa, puvustusta, sirkusta, maskeerausta tai muuta sellaista, mitä esitettävän teoksen tekemiseen vaaditaan.
 
Pitkien kurssien taso voi vaihdella perusteista syventäviin. Haluamme näin huomioida sekä uusia että pidempään harrastaneita teatterin tekijöitä.
 
Kursseja ei tulla järjestämään TYT:n omassa teatteritilassa, joten huomioithan kurssin suunnittelussa että se voidaan toteuttaa myös mahdollisesti vähän pienemmässä tilassa.
 
Toimita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV pdf-muodossa. Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti kurssin sisältö, kurssin kohderyhmä, sekä millaisia tilavaatimuksia kurssin toteuttaminen edellyttää. Mikäli tarjoat useampaa kurssia (pitkää tai lyhyttä), teethän jokaisesta kurssista oman hakemuksen.
Haemme ensisijaisesti 20 tunnin mittaisia pitkiä kursseja. Palkka pitkissä kursseissa 873,60 € / kurssikokonaisuus
 
Olemme kiinnostuneita myös lyhyistä, muutaman tunnin mittaisista kursseista jotka toteutettaisiin Turun ylioppilasteatterilla heinä- elokuussa tai väistötilassa syys- joulukuussa 2021. Lyhyiden kurssien palkat sovitaan kurssikohtaisesti.
 
Jos tarjoat kurssia kesälle, lähetä hakemus viimeistään 3.6.2021. Syksyn aikana järjestettävien kurssien hakuaika päättyy 30.6.2021.