Sisuksen ’Sirius issues’ mentorointihanke uransa alussa oleville sirkusartisteille ja ryhmille, haku auki!

MITÄ?
Sisuksen uusi hanke ‘Sirius issues’ on mentorointihanke nuorille uransa alussa oleville taiteilijoille ja taiteilijakollektiiveille/ryhmille. Hanke toteutetaan vuoden 2021 aikana, päasiallisesti Zoomin välityksellä (pandemian suosituksia noudattaen). Tarjoamme sekä taiteellista että tuotannollista tukea ja mentorointia eri aihealueiden parissa, riippuen projektiin valikoituvien osallistujen tarpeista. Nämä tarpeet ja toiveet räätälöidään yhdessä projektin alkuvaiheessa. 
 
KEITÄ OLEMME?
Sisus on suomalainen viiden naisen perustama nykysirkusryhmä. Nämä lapsuudenystävät ovat alkujaan nuorisosirkuksen kasvatteja, joita on aina yhdistänyt erikoislaatuinen huumorintaju sekä rakkaus sirkukseen. Vuosien varrella ryhmä on kasvanut kompaktista viiden hengen perheestä paljon, ja nykyään tähän eriskummalliseen sirkusperheeseen kuuluu niin uusia artisteja, puolisoita kuin toisen sukupolven Sisuslaisiakin – lapset kulkevat kiertueella mukana ja ryhmä viihdyttää katsojia ikään katsomatta ympäri Eurooppaa, edelleen pakettiautollaan matkustaen. Sisuksen perustajajäseniä ovat Inka Pehkonen, Sofia Defour, Milla Lahtinen, Rosa Tyyskä sekä Iida Sipilä
 
‘Sirius issues’ mentorointiohjelman mentoreina toimivat Inka Pehkonen (sirkustaiteilija, käsilläseisonta, Washington-trapetsi), Rosa Tyyskä (sirkustaiteilija, Cyr-rengas) ja Farina Berndt (tuottaja).
 
KENELLE? 
Jos olet sirkustaiteilija tai sirkuskollektiivi ja urasi alussa, voit lähettää meille hakemuksesi. Kerro meille miksi haet mukaan hankkeeseen, mitä toiveita sinulla on ja minkälaista mentorointitukea juuri sinä haluaisit (enintään 1 A4-sivu). Liitä mukaan myös ansioluettelosi (CV) sekä mahdollinen linkki nettisivuille. 
 
Lähetä hakemuksesi / kysy lisätietoja: