Esiintyjähaku tuliryhmään

  • (Kuva: Maria Mihhailova)

Etsin esiintyvään tuliryhmään jäseniä. Olen avoin erilaisille teemoille ja tyyleille. Tärkeintä on se että esiintyminen on mukavaa meille ja yleisölle. Musiikin, esiintymistavan ja tyylin tulee olla inspiroiva kaikille esiintyjille ja hyvä keskusteluyhteys muiden ryhmän jäsenien kanssa on tärkeää.

Esityksissä on monia tapoja miten erilaisia taitoja pystyy yhdistää toimivaksi kokonaisuudeksi, sinulla ei tarvitse olla samanlaisia välineitä hallussa kun minulla. Se miten usein sitoutuisimme treenaamaan ja esiintymään riippuu siitä  miten jäsenillä on mahdollisuuksia sovittaa ryhmän asioita omaan arkeensa. Monesti tuliryhmissä esiintyjillä on päivätöitä ja muuta elämää. Tärkeintä on että jäsenet sitoutuu sovittuihin aikoihin ja sen päätämme me kaikki yhdessä mikä on kaikille toimivin sykli.

Hieman itsestäni: Minulla on ollut oma toiminimi vuodesta 2018 ja olen esiintynyt Tuliryhmä Poltteen riveissä. Päävälineenä minulla on hulavanteet, mutta tämän lisäksi olen myös ompelija, tanssija ja puhun hyvää englantia ja ruotsia. Minulta löytyy ammattimainen kamera, ja hallitsen videoiden editoimisen. Päivitän jatkuvasti tietotaitoani sosiaalisen median erilaisissa kanavissa ja mielelläni käytän markkinoimiseen ja näkyvyyteen aikaa.

Muita välineitä mitä hallitsen hulavanteiden lisäksi; viuhkat, poit ja köydet, käsitulet, rope dart ja tuplastaffit (alkeet). Esiintyjänä olen läsnäoleva, rauhallinen ja otan turvallisuusasiat vakavasti. Jos et ole kokenut esiintyjänä, niin se ei haittaa. Siinä tapauksessa voi esimerkiksi tähdätä siihen että sinun ensimmäiset kerrat lavalla kanssani, esiintyisimme pienemmälle yleisölle.

Olen kannustava ja osaan auttaa sinua jännityksen hallinnan kanssa, koska olen aiemmin ollut esiintymiskammoinen. Toisinaan jännitän vielä itsekin esiintymistä paljonkin, mutta olen opetellut kääntämään jännityksen hyväksi energiaksi.

Jos tämä puhuttelee niin ota yhteyttä meilitse osoitteeseen tai puhelimitse 0456116995

Tea Tingria