Agit-Cirkin Ghost Town residenssissä Cirkolla

Sakari Männistö harjoittelee Agit-Cirkin tuottamaa Ghost Town -teosta Cirko – Uuden sirkuksen residenssissä huhtikuussa kahden viikon ajan. Ghost Town on monitaiteinen esitys, joka tutkii lopun emotionaalista prosessia. Teoksen työryhmään kuuluvat Männistön lisäksi; balettitanssija Emmi Pennanen, foley-artisti Heikki Kossi, tanssija Emma Lister, mediataiteilija Aku Meriläinen, valosuunnittelija Jessica Hung Han Yun, sekä dramaturgi Jarkko Lehmus. Teoksen ensi-ilta on keväällä 2022 ja sitä on aikaisemmin työstetty mm. Koneen säätiön Saaren Kartanon residenssissä.

Runoilijan huone -podcastissa Agit-Cirkin Juha Rautio keskustelee eri alojen taiteilijoiden kanssa heidän työstään ja teoksistaan. Huoneeseen mahtuu puhetta taiteista, taiteilijoista, kirjallisuudesta, marginaaleista ja katveista. Ensimmäisessä jaksossa vieraana oli jonglööri Sakari Männistö puhumassa tulevasta teoksestaan Hypnos. Runoilijan huone -podcastia tullaan kuulemaan jatkossakin uusien vaihtuvien taitelijavieraiden kera. 

Ensimmäisen jakson voit kuunnella Spotifyssa tästä linkistä (siirryt toiselle sivustolle).