Tuottajaklinikka osaksi Pragman vakituisia palveluita

Kaipaatko tuotannollista apua, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta palkata omaa tuottajaa tai haluat apua vain yksittäisiin kokonaisuuksiin? Jos vastasit kyllä, Tuottajaklinikka on toiveidesi täyttymys. Tuottajaklinikalla vastaamme taiteilijoiden ja tuottajien kysymyksiin ja autamme kaikissa niissä tuotannollisissa, hallinnollisissa, viestinnällisissä ja myynnillisissä asioissa, joissa apua kaivataan.

Voit varata meiltä 8.2.2021 alkaen tunnin mittaisia tapaamisaikoja. Kerrothan sähköpostissa muutamalla lauseella, mitä asiaa haluat käsitellä, jotta ehdimme tutustua asiaasi ennen tapaamista. Jokainen tapaamiskerta sisältää lyhyen ennakkovalmistautumisen asiaasi. 

Hinta:
75,00 € (sis. ALV 24 %) / tapaamiskerta
Hinta sisältää 60 minuutin tapaamisen sekä noin puolen tunnin valmistautumisen ja materiaaleihin tutustumisen ennen tapaamista. Ennakkomateriaalit tulee toimittaa vuorokausi ennen tapaamista. 

Ajanvaraus ja yhteydenotot:
Sanja Kulomaa
Tuottaja
+358503371333

Lisätiedot: https://pragmahelsinki.fi/services/services-2/