Kallo Collectiven helmikuu vuonna 2021

  • Thom Monckton ja Luis Sartori do Vale: Pendulum (kuva: Cosmin Cirstea)
  • The Divine Lie - Jenni Kallo (Kuva: JP Manninen)
  • Only Bones v1.3 (Kuva: Gemma Tweedie)
Kallo Collectiven helmikuu alkoi valoisasti Oulussa, kun SKR:n taidetestaajat kävivät tutustumassa Luis Sartori do Valen ja Thom Moncktonin teokseen Pendulum. Yhteistyössä Flow-sirkuksen kanssa toteutui yhteensä kahdeksan esitystä Oulun Valvesalissa. Kiitos kaikille osapuolille mahdollisuudesta toteuttaa tämä esitysperiodi lähes mahdottomissa olosuhteissa. Teos nähtiin nyt ensimmäistä kertaa Suomen maaperällä tammikuussa 2020 olleen ensi-illan jälkeen. 
 
Helmikuu jatkuu valoisasti, sillä helmikuun 13. päivä Rimpparemmi järjestää Rovaniemen Wiljamissa esitysvierailun, jossa tutustutaan neljään pohjoisen taiteilijaan. Lavalle nousevat Auri Ahola, Marjo Selin, Jenni Kallo ja Titta Court. Jenni esittää illassa otteen työn alla olevasta Kallo Collectiven teoksesta The Divine Lie. Lisätietoja illasta löytyy Rimpparemmin sivuilta.
 
Rovaniemellä tapahtuu muutakin, sillä Jenni Kallon versio Only Bones -konseptista saa uusinta ensi-iltansa Rovaniemen Sipola11 -taidehallissa su 21. helmikuuta. Esitys toteutetaan yhteistyössä Piste Kollektiivin kanssa ja Jennin aisaparina lavalla nähdään Niina Rinta-Opas. Alkuperäismusiikki on Maximilian Latvan.