Bravo!-festivaali tarjoaa tänä keväänä virtuaalisisältöjä ja ulko-ohjelmaa – live-esitykset siirtyvät syksyyn  

Kansainvälinen lasten ja nuorten esittävän taiteen Bravo!-festivaali tarjoaa iloa ja elämyksiä poikkeusaikana lapsille, nuorille ja perheille. Maaliskuussa 6.–14.3.2021 nähdään kaikille avointa online-ohjelmaa sekä ulkoesityksiä ja etätyöpajoja suoraan päiväkodeissa ja kouluissa rajatuille ryhmille. Festivaalin sisätiloissa tapahtuvat live-esitykset siirtyvät maaliskuulta syksyyn kulttuuritalojen ohjelmaan. Bravo!-festivaali järjestetään 11. kerran yhteistyössä lasten ja nuorten teatterijärjestö Assitej:n sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien kulttuuritoimien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.  

Online-ohjelmassa nähdään korkeatasoista nukketeatteria, sirkusta, tanssia ja fyysistä teatteria esitystallenteina ja striimauksina kotimaisilta sekä kansainvälisiltä taiteilijoilta. Ohjelma on maksutonta. Tarkempi ohjelma päivittyy www.bravofestivaali.fi -sivustolle 24.2. mennessä. 

Bravo!-festivaali jalkautuu kouluihin ja päiväkoteihin 

#digiteatterin tilausteos Tekoälyseikkailu 1994 tuo uudenlaisen esityskokemuksen alakoululaisille luokkahuoneessa, kun älylaitteiden kautta sukelletaan yhteiselle aikamatkalle vuoteen 1994 ja tekoäly kuljettaa tarinaa yleisön lähettämien kuvien ja tekstien perusteella. 

Teater Kojan sekä Lasten Estradi ilahduttavat tuoreilla ulkoesityksillään päiväkotien ja koulujen lapsia sekä ruotsiksi että suomeksi. Esitykset tapahtuvat rajatuille ryhmille turvallisesti ulkona, koronarajoitusten puitteissa. 

Syksyllä kulttuuritaloissa nähtävät esitykset 

Syksyyn siirtyvät live-esitykset näyttävät laajan kattauksen uutta kotimaista lapsille ja nuorille suunnattua esittävän taiteen sisältöä. Esitykset siirtyvät osaksi kulttuuritalojen syksyn ohjelmaa ja tarkat esityspäivämäärät ilmoitetaan myöhemmin sekä kulttuuritalojen että Bravo!-festivaalin sivuilla. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan joko esityksen uuteen ajankohtaan tai ne lunastetaan takaisin ostotahon, esimerkiksi lippu.fikautta. 

www.bravofestivaali.fi  

(Lähde: Bravo! -festivaalin tiedote 17.2.2021)