Uusi tilastonlaatija aloittanut & vuoden 2020 tilastointi alkaa

Esittävän taiteen tilastojen tekeminen on jälleen ajankohtaista ja vuodenvaihteessa sirkuksen ja tanssin tilastojen tekeminen on siirtynyt uuden työntekijän vastuulle.

Tilastonlaatijana aloittanut Johanna Terhemaa on taustaltaan filosofian maisteri teatteritieteestä. Terhemaa on työskennellyt aiemmin teatterin parissa Nordic Drama Corner Oy:ssa sekä muun muassa hankkinut kansainvälistä kokemusta Suomen Saksan-instituutissa Berliinissä, ja odottaa nyt pääsevänsä tutustumaan sirkuskentän toimijoihin tilastojen kautta. Esittävien taiteiden tuntijana Terhemaata inspiroi sirkustaiteessa sen ilmaisun rajattomat mahdollisuudet.

Sirkuksen esitys- ja katsojatilastojen keruu vuodelta 2020 alkaa pian. Vuoden 2019 tilastoissa mukana olleet toimijat saavat automaattisesti tilastointikutsun – tarkkailethan sähköpostiasi! Jos ryhmäsi ei ole ollut mukana aiemmissa tilastoissa, mutta toimintaa on ollut vuonna 2020, ota yhteyttä tilastonlaatijaan. 

Johanna Terhemaa
Tilastonlaatija