Kysely Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhdistymisprosessista

Vuonna 2020 Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskukset tutkivat ja suunnittelivat mahdollista yhdistymistä uudeksi yhdistykseksi, Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskukseksi. Jäsenyhdistykset äänestivät yhdistymisestä lokakuisessa jäsenkokouksessa, jonka tuloksena yhdistymishanke ei edennyt. Puoltavia ääniä annettiin yksitoista, vastustavia ääniä seitsemän ja tyhjää äänesti kaksi jäsenyhteisöä.

Haluamme nyt Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallituksena kerätä tietoa vuoden kestäneestä prosessista, jonka aikana yhdistymisestä keskusteltiin. Vastaamalla tähän kyselyyn saamme hallituksena arvokasta tietoa siitä, miten sirkusalan toimijat ovat prosessin kokeneet.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä: https://forms.gle/yBRDgsT8j5pJG2uv5

Pyydämme vastaamaan kyselyyn tiistaihin 19.1.2021 mennessä.

Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus