Ke 20.1. klo 14–15.30: On the Lookout vol. 3 – Fokuksessa Pohjoismaat

Onlinekeskustelu 20.1.: Fokuksessa Pohjoismaat. Vieraina Erik Söderblom (Espoon kaupunginteatteri) & Anders Beyer (Bergen International Festival).

Esittävien taiteiden kansainvälinen toimintakenttä on parhaillaan muutoksen tilassa, sekä koronapandemian että ilmastokriisin vaikutuksesta. On the Lookout on kaikille aiheesta kiinnostuneille tanssin ja sirkuksen taiteilijoille ja -tuottajille suunnattu verkkokeskustelujen sarja. 

Keskiviikkona 20.1. otetaan yhteys Suomen ja Norjan välille. Puhujavieraat Erik Söderblom (Espoon kaupunginteatteri) ja Anders Beyer (Bergen International Festival) kertovat ajatuksistaan koronakriisin keskellä. Millaista toimintaa suunnitellaan tuleville vuosille ja millä reunaehdoilla? Miten taiteilijoiden ja presenttereiden välinen yhteys pidetään elossa? Miltä näyttää kansainvälisyyden tulevaisuus pohjoismaisten festivaalien ja teatterien näkökulmasta – tuleeko pohjoismainen yhteistyö lisääntymään?

Tervetuloa keskustelemaan aiheesta, tutustumaan vieraisiin ja kysymään heiltä suoraan polttavimmat kysymyksesi! Keskusteluun osallistuu sekä suomalaisia että norjalaisia esittävän taiteen ammattilaisia.

Aika: Keskiviikko 20.1.klo 14–15.30 Suomen aikaa
Paikka: Zoom

Ilmoittaudu 18.1. mennessä tämän linkin kautta: https://forms.gle/dJChCMaKyamjdnSW9

Linkki Zoom-tapahtumaan lähetetään kaikille osallistujille 19.1.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/236638321346362

Keskustelu käydään englanniksi ja sen järjestävät Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskukset ja PAHN Performing Arts Hub Norway. Vetäjinä toimivat kansainvälisten asioiden päälliköt Katarina Lindholm ja Lotta Nevalainen sekä Geir Lindahl PAHNista.

Erik Söderblom on kansainvälistä ohjelmistoa pyörittävän Espoon kaupunginteatterin johtaja. Hän on teatteriohjaaja ja toiminut Helsingin Juhlaviikkojen johtajana, Tampereen Teatterikesän taiteellisessa johtoryhmässä, Teatterikorkeakoulun professorina ja vararehtorina. Hän on myös ollut perustamassa Baltic Circle -festivaalia.

https://espoonteatteri.fi/

Anders Beyer on Bergen International Festivalin toimitusjohtaja ja taiteellinen johtaja.

https://www.fib.no/en/

On the Lookout on kesäkuussa 2020 käynnistynyt keskustelusarja kansainvälisen työn muutoksista ja polttavista kysymyksistä, tanssin ja sirkuksen näkökulmasta. Kansainväliset vieraat jakavat ajatuksiaan ja vastaavat kysymyksiin. Seuraava keskustelu järjestetään maaliskuussa ja aihetoivomuksia otetaan vastaan!