Kallo Collectiven vuosi 2021 alkoi peruutusten sarjalla

Vuosi 2021 on alkanut vauhdikkaasti. Sekä Suomen että Euroopan koronarajoitukset ovat tuoneet lisäjännitystä sekä kiertueiden että ensi-iltojen järjestämiseen. Tällä viikolla ovat peruuntuneet Oulun ensi-ilta 20.1.2021 The Divine Lie – Jumalaton Valhe -teoksesta ja Only Bonesin kahden viikon kiertue Tanskassa. Only Bonesin Norjan kiertue siirtyi syksyyn jo alkuvuodesta ja olikin jo toinen kerta kun kiertuetta siirrettiin. Pandemiasta huolimatta suunnitelmia tulevan osalta tehdään. Tiedotamme The Divine Lie -esityksen uuden ensi-illan ajankohdan helmikuussa. Viime vuoden ensi-illoista Pendulumin pitäisi saada Suomen ensi-iltansa nyt helmikuun alussa Oulussa.

Esitykset ovat riippuvaisia Pohjois-Pohjanmaan alueellisista päätöksistä, ja tätä kirjoitettaessa tilanne on vielä epäselvä. Nykyiset rajoitukset jatkuvat helmikuun 1. päivään asti.

Ja jos jotain ikävää, niin myös jotain hyvää. Only Bones v1.6 – Marina Cherry -esitykset Rovaniemellä vuoden 2020 lopussa sujuivat hyvin ja yleisö otti Marinan vastaan avosylin. Kiitos Rovaniemen kulttuuritoimelle tästä mahdollisuudesta kuin myös paikalliselle yleisölle, jota ilman ensi-ilta Wiljamissa olisi jäänyt pitämättä. Toinen ilouutinen oli vuoden lopussa saatu koronatuki SKR:n erityisjaosta, joten siltä osin onni on ollut myötä. Sen turvin käymme kohti uusia haasteita! Voimia kaikille ja onnea uuteen vuoteen 2021!