Duo Fanni&Marianne valmistaa lasten sirkusesityksen: ”Ruutu, Raita ja repullinen retkitavaraa”

Pariakrobaatit Duo Fanni&Marianne työryhmineen toteuttaa hankkeen “Sirkuskiertue lastensuojelun yksiköihin Varsinais-Suomessa”.

Esityksen ensi-ilta on 13.2. Turussa, Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Companylla ja maaliskuussa esitys vierailee Teatteri Mundolla. 

Myöhemmin esitys kiertää Varsinais-Suomen lastensuojelun yksiköitä ja tahoja, joissa hankkeen kohdeyleisö on saavutettavissa. Esitysten yhteydessä toteutetaan työpajoja. Duo haluaa tuoda iloa tuottavan elämyksen mahdollisimman monille lapsille, riippumatta siitä, missä he asuvat.

Lämminhenkisessä, lapsille suunnatussa sirkusesityksessä mielikuvitus, leikki ja erilaisuuden hyväksyminen luovat värikkään maailman. Sisarukset Ruutu ja Raita päätyvät raparperimarmeladin ostoretkelle. Matka torille saa kuitenkin yllättäviä käänteitä ja aivan tavallinen torstai muuttuu suureksi seikkailuksi. Esitys sisältää mm. pariakrobatiaa, teatteria ja musiikkia.

Fanni Silmunen ja Marianne Vaalimaa ovat Turun Taideakatemiasta valmistuneita sirkustaiteilijoita, jotka ovat esiintyneet yhdessä jo usean vuoden ajan. Esityksen käsikirjoittaa ja ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Tuulia Lindholm. Työryhmään kuuluu lisäksi äänisuunnittelija Markus Kettinen, valosuunnittelija Paul Damade, tarpeistonvalmistaja Saila Jantunen sekä puvustaja Katarina Suviniitty.

Esityksen valmistamista on tukenut Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen rahasto sekä TOP-säätiö. 

Esitykset

Aura Company:
La 13.2. klo 15.00 (Ensi-ilta), klo 17.00
Su 14.2. klo 15.00, klo 17.00                                     

Teatteri Mundo:
Pe 26.3. klo 17.00
La 27.3. klo 15.00, klo 17.00
Su 28.3. klo 15.00, klo 17.00

Kesto noin 35 min, ei väliaikaa
Kieli suomi
Suositusikä 3+   

Liput: 
Peruslippu 15 / 8€ eläkeläiset, opiskelijat, työttömät
Lapset 5€
Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi
Kannatuslippu 30 €

Lippuvaraukset ja tiedustelut:
Aura Company:
Teatteri Mundo:

Seuraa meitä, hankkeen etenemistä sekä mahdollisista koronarajoituksista aiheutuvia muutoksia aikatauluihin sosiaalisessa mediassa: 
https://www.facebook.com/duofannimarianne
https://www.instagram.com/duofannimarianne