Caisa Open Call syksy 2021

Tule suunnittelemaan Caisan 25-vuotisjuhlan vuoden 2021 syyskauden ohjelmaa!

Haluamme tuoda taiteen ja kulttuurin keinoin esille Helsingin moninaisuutta, ajankohtaisia ja kantaaottavia ammattimaisia tuotantoja, unohtamatta yhteisöllisiä ja osallistavia teoksia. Olemme erityisen kiinnostuneita myös ideavaiheessa olevista timanttisista, rohkeista ja omaperäisistä ehdotuksista. Poikkitaiteellisuus ja monikielisyys ovat aina plussaa kuten myös erilaiset vaihtoehtoiset tuotantomallit esim. verkossa tai muuten poikkeavalla tavalla toteutettavat esitykset.

Haemme Caisan ohjelmistoon:
1) Valmiita tuotantoja (ensi-illat tai uusintaesitykset)
2) Ideavaiheessa olevia ehdotuksia
3) Yhteisöllisiä ja osallistavia kursseja lapsille ja perheille (ei aikuisille)

Hakuaika 18.12.2020-31.1.2021 klo 16 mennessä.

Tuotanto/ideaehdotuksia voi tehdä myös vuoden 2022 kevään ohjelmistoon. Voit lähettää ideoita myös hakuaikojen ulkopuolella, ehdotuksia käsitellään tapauskohtaisesti.

Mitä tarjoamme:

Kaikki Caisan ohjelmistoon valituille tuotannoille tarjotaan käyttöön Caisan tilat, tekniikkakalusto sekä tekninen henkilökunta (ei suunnitteluun). Yhteistyön sujuvoittamiseksi, kullekin tuotannolle osoitetaan Caisan tuottaja, joka vastaa tuotannon hallinnoinnista talon osalta. Palkkioista ja muista kuluista neuvotellaan kunkin tuotannon kanssa erikseen ennen sopimuksen solmimista. Viestinnän osalta, kaikki Caisan ohjelmiston alla olevat tuotannot esitellään talon verkkosivuilla, tarkemmista toimenpiteistä neuvotellaan toimialamme viestintäpalvelun kanssa. Odotamme tuotannon yhteistyökumppanilta myöskin omaa panostusta viestintä- ja markkinointiin.

Caisan tiloihin voit tutustua etukäteen: http://www.caisa.fi/fi/jarjesta

Kuinka päätämme:

Hakuajan päättymisen jälkeen, Caisan tiimi käy läpi kaikki hakemukset ja valikoi niistä jatkoneuvotteluita varten ne tuotannot, jotka parhaiten vastaavat Caisan valintakriteerejä:

• Caisan päätehtävä moninaisuuden ja inkluusion edistämisessä
• Kaupungin strategia ja Caisan arvot
• Soveltuvuus Caisan tiloihin huomioiden talon tekninen varustus
• Sekä muut haussa esitetyt toiveet (teemat, painopisteet tms.)

Caisan tuottajat käynnistävät alkuneuvottelut niiden tuotantojen kanssa, joissa tarkennetaan mahdolliset kustannukset, aikataulut, tekniset tiedot jne. Tämän jälkeen tiimi tekee lopulliset päätökset ja niistä pyritään ilmoittamaan hakijoille viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.

Mikäli ehdotuksesi ei tällä kertaa tule valituksi, on sinulla myös mahdollisuus vuokrata tilojamme käyttöösi.

Lisätietoja:
Teatteri & sirkus, festivaalit/ tapahtumat
tuottaja Jaana Lindman
puh. 09 310 37005
jaana.lindman(at)hel.fi