Poikki Taideyhdistys valmistautuu uuteen Salo Circus -vuoteen

  • Kuva: Ville Saarikoski
Salo Circus Festival 2021 open call -hakuun saapui suuri määrä hakemuksia suomalaisilta ja kansainvälisiltä ryhmiltä. Festivaaliohjelmaa rakennetaan talvikuukausina ja artisteille ilmoitetaan valinnoista maaliskuussa. Toiveissa on erityisesti mahdollistaa tänä vuonna väliin jääneet kansainvälisten ryhmien vierailut Salo Circus Festivaleilla. Tapahtuman järjestämisessä otetaan kuitenkin huomioon vallitseva epidemiatilanne. Suunnitelmia lähdetään joka tapauksessa tekemään positiivisin mielin!
 
Poikki Taideyhdistys ry äänestettiin Salon Kulttuurikumppaneiden jäseneksi. Kulttuurikumppaneiden tavoitteena on vahvistaa kaupungin kulttuuritoimintaa tukemalla kulttuuriyhdistysten ja eri taidemuotojen kehittymistä ja yhteistyötä, ylläpitää innostusta kulttuurin harrastamiseen sekä lisätä kuntalaisten hyvinvointia taiteen ja kulttuurin keinoin. Poikki-porukalla on runsaasti ideoita sirkustoiminnan kehittämiseen Salossa ja Kulttuurikumppanit-verkoston kautta pääsemme kehittämään ja toteuttamaan kulttuuritoimintaa alueella. Suunnitteilla on ympäri vuoden tapahtuvaa esitystoimintaa kesän sirkusfestivaalin lisäksi. Tunnustelemme myös mahdollisuutta järjestää Open Stage -tapahtumia Salossa.
 
Sirkustaiteen perusopetus alkaa Salon kansalaisopistolla tammikuussa 2021. Sirkusopetus 7–8 -vuotiaiden ryhmän kanssa alkaa alkuvuodesta ja kesäkuussa järjestettävällä sirkusleirillä päästään myös harjoittelemaan sirkustaitoja kulttuuritila Näkkärissä.
 
Lisätietoja: