Kallo Collective: Only Bones v1.6 ensi-iltaan Rovaniemen WIljamissa 28.12.2020 & muuta

Korona-aikaan liittyvät rajoitukset Uudellamaalla peruuttivat NouNous festivaalin tältä vuodelta ja myös kaikki odotetut Helsingin ensi-illat. Sen sijaan mahdollisuus viedä Only Bones v1.6 – Marina Cherry Rovaniemelle järjestyi, ja teos saa maailman ensi-iltansa Kulttuuritalo Wiljamissa 28.12.2020 klo 19.00. Liput tulevat myyntiin 7.12. alkavalla viikolla ja siitä infoamme erikseen sosiaalisen median kanavien ja nettisivujemme kautta. Yleisökapasiteetti on rajattu 45 katsojaan, ja noudatamme vallitsevia alueellisia rajoituksia yleisön turvallisuusaspektit huomioonottaen. 
 
Vuosi on ollut haastava monessa suhteessa, useampia residenssejä keväältä ja kesältä on jouduttu peruuttamaan, mutta syksyn aikana on tehty töitä. Pitkään työstetty The Divine Lie – Jumalaton Valhe saa ensi-iltansa Oulussa tammikuussa. Työryhmän yhteistyönä luoma teos liikkuu eri taiteenalojen rajapinnoilla. Monitaiteellinen työryhmä koostuu klovnerian, tanssin, corporeal mimen, musiikin ja visuaalisen alan taiteilijoista. Ohjauksesta vastaa Pirjo Yli-Maunula ja tähtipotilaina nähdään Reetta Honkakoski, Jenni Kallo, Ona Kamu, Tuovi Rantanen ja Hanna Terävä. Valosuunnittelusta vastaa Sofia Palillo, äänisuunnittelusta Hanna Rajakangas, musiikista Ona Kamu sekä lavastuksesta ja puvustuksesta Heidi Kesti
 
Kallo Collectivella oli ilo vastaanottaa esittävien taiteiden valtionpalkinto 24.11.2020. Kiitos siitä kaikille meitä vuosien aikana tukeneille, mukana matkaa tehneille ja yhteistyökumppaneillemme. Yhteisöllisyydessä on voimaa!