Agit-Cirkin esityksiä työstetään joulukuussa eri residensseissä

Ghost Town -teosta harjoitellaan Enon Louhitalossa 30.11.-10.12.2020. Teos on sirkusta, tanssia, mediataidetta ja live-foleytä yhdistävä esitys, jonka ensi-ilta on maaliskuussa 2022. Teoksessa esiintyvät tanssija Emmi Pennanen, sirkustaiteilija Sakari Männistö, mediataiteilija Aku Meriläinen sekä foley-artisti Heikki Kossi. Kansainväliseen työryhmään kuuluvat myös ohjaaja/suunnittelija Emma Lister, pukusuunnittelija Alice Williamson sekä valosuunnittelija Jessica Hun Han Yun. Teoksen tuotannosta vastaa Agit-Cirk, yhteistyökumppanina toimii Makeshift Company (UK). Joulukuun harjoitusten jälkeen teosta harjoitellaan Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa keväällä 2021.  

Sasu Peistola ja Jenni Lehtinen työstävät tulevaa koko perheen sirkusesitystä Kadonnut, Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen residenssissä joulukuun lopulla. Kadonnut on koko perheen kaunis, hauska ja toisinaan hivenen vakavakin sanaton nykysirkusteos. Herkät tasapainot ja ihmeellinen pariakrobatia herättelevät ajattelemaan, kuinka tärkeää on välittää toisesta ja arvostaa jokaisen omaa erityistä tapaa loistaa. Esiintyjien Jenni Lehtisen ja Sasu Peistolan lisäksi työryhmään kuuluvat myös valosuunnittelija Jere Mönkkönen, äänisuunnittelija Sami Tammela ja dramaturgi Jarkko Lehmus. Teos on Agit-Cirkin ja Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen yhteistuotanto. 

Koska tämä mieleenpainuva vuosi lähenee loppuaan, haluaa Agit-Cirk kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitaan kuluvasta vuodesta ja toivottaa kaikille iloista joulua ja vekkulia uutta vuotta!