Yrittäjänä sirkusalalla – verkkokeskustelu 2.12.

Sirkuksen tiedotuskeskuksen etäaamukahveilla keskiviikkona 2.12. klo 10–11.30 pureudutaan tällä kertaa esitystoiminnan pyörittämiseen yritysmuodossa. Mitä hyötyä yritysmuodosta on? Mitä yrityksen pyörittäminen vaatii? Miten taiteilija toimii freelancerina?

Kolme sirkusammattilaista kertoo keskustelussa kokemusten tuomista näkemyksistään mm. sopimusneuvotteluista, hinnoittelusta ja ulkomailla työskentelystä. Voit saada myös vinkkejä käytännön asioiden hoitamiseen ja oman uran pitkäjänteiseen suunnitteluun. Keskustelussa ovat mukana sirkusartisti Veera Kaijanen, sirkusartisti, yrittäjä Aaro Kontio sekä sirkustaiteilija, yrittäjä Pasi Nousiainen. 

Liity keskusteluun ja tuo mukaan omat kysymyksesi ja kommenttisi. Ilmoittaudu 30.11. mennessä: https://forms.gle/Ezmxz1Vjdf9GNzNN8     Ilmoittautuneille lähetetään linkki Zoom-alustalla käytävään keskusteluun edellisenä päivänä.