Piste kollektiivi: Marras-joulukuulle esityksiä Etelä-Suomessa ja Sipola 11 -taidetilassa

  • Sarah Sharp: Incredible Michael Might and his Amazing Magic Show (Kuva: Tatu Kantomaa)
  • Sarah Sharp: Incredible Michael Might and his Amazing Magic Show (Kuva: Tatu Kantomaa)

Incredible Michael Might and his Amazing Magic Show lähtee kiertueelle marras -joulukuussa. Sirkusta, suuria illuusioita, akrobatiaa ja elävää musiikkia yhdistävä teos nähdään viimein myös Etelä-Suomessa.

25.11. Kulttuuritalo Valve, Oulu 

28.11. Aura Company, Turku

2.12.–5.12.  NouNous -festivaali, Cirko, Helsinki (https://www.kallocollective.com/nounous-festival)

Mika Formusen uudesta Hamish-soolosta nähtiin kaksi otetta Komediakekri-Sipola 11 ohjelmaillassa pyhäinpäivänä. Kokopitkä esitys valmistuu vuoden 2021 syksyllä. Ohjelmaillat jatkuvat vielä marraskuulle, jolloin Sipolassa nähdään nukketeatteria.