Haku vuoden 2021 Performing HEL -ohjelmistoon käynnissä nyt!

Helsingissä 2.-5.9.2021 järjestettävä Performing HEL showcase esittelee tuoreinta ja kiinnostavinta esittävää taidetta Suomesta. Jo kolmannen kerran nelipäiväinen tanssin, sirkuksen ja teatterin showcase tarjoaa puitteet uusien kansainvälisten kontaktien luomiselle tuoden yhteen Suomessa toimivat taiteilijat ja kansainväliset teatteri- ja festivaalijohtajat, presentterit ja programmerit.

Performing HEL on kotimaisen esittävän taiteen viennin- ja myynninedistämistapahtuma. Vuoden 2021 Performing HELin järjestävät Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset yhteistyössä Helsingin juhlaviikkojen, Svenska Teaternin, Kansallisteatterin, Espoon kaupunginteatterin ja Teatterin tiedotuskeskus TINFOn kanssa. Tapahtuma järjestetään yhtä aikaa Helsingin juhlaviikkojen kanssa ja sitä tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tanssin, teatterin ja sirkuksen ammattilaisille suunnattu ohjelmistohaku alkaa 4. marraskuuta osoitteessa www.performinghel.fi.

Tutustu hakuohjeisiin täällä. (siirryt toiselle sivustolle)

Haku päättyy 14.12.2020 klo 17.00.

Kysyttävää? Performing HEL -infotilaisuus järjestettiin 3.11. klo 12-12.30 zoomissa Tutustu hakuinfon materiaaleihin (pdf): Performing HEL 2021 hakuinfo