Sorin Sirkuksen 35-vuotisjuhlavuoden joulushow on Soilu

35-vuotisjuhlavuoden joulushow-esitys Soilu vie katsojat talvisiin tunnelmiin ja jännittäviin tilanteisiin kesyttömän, lumisen luonnon armoille. Esitys kertoo retkikunnasta, jonka vaelluksen suunta muuttuu yllättäen ja retkeilijät tempautuvat seikkailuun, joka pakottaa kysymään mikä on totta ja mikä kansantarua? Lavalla nähdään tänä vuonna Sorin Sirkuksen esiintyvät-ryhmän nuoria yhteensä 21, joista neljä on ensikertalaisia. Musiikista vastaavat Joona Kukkola ja Pekko Käppi.  

Koronapandemian johdosta joulushow toteutetaan erityisjärjestelyin. Soilu on vain tunnin mittainen ja katsojia otetaan sisään esitykseen alle puolet normaalimäärästä. Väliaikaa ei ole. Esityskertoja tulee olemaan yli kolmekymmentä, jotta mahdollisimman moni pääsisi katsomaan esityksen.  

Esityksen ohjaajan, sirkustirehtööri Taina Kopran mukaan juhlavuonna on tärkeää nostaa esille nuorisotyön jatkumoa, jonka tulokset pääsevät esiin parhaimmillaan työtä ja taitoa vaativissa joulushow-esityksissä.

   – Nyt jos koskaan kannattaa tukea Sorin Sirkuksen nuorisotyötä tulemalla katsomaan joulushow-esitystä, mutta vain terveenä – sairaana tai oireisena esityksiin ei voi tulla, Kopra painottaa. 

Soilu saa ensi-iltansa perjantaina 20.11.2020 ja esitykset jatkuvat tammikuun 2021 alkuun saakka. Turvallisuussyistä kaikki liput myydään ainoastaan Lippu.fin (siirryt toiselle sivustolle) kautta. Turvallisuusohjeisiin voi tutustua esityksen tapahtumasivulla. 

Lisätiedot: 

https://www.sorinsirkus.fi/soilu/
https://www.sorinsirkus.fi/joulushow-lipunmyynti-on-avattu/

https://www.sorinsirkus.fi/