Luovan alan ammattilainen, osallistu kestävyyskyselyyn ja -webinaariin

Kestävyys on noussut kulttuurialalla ilmiöksi. Kesällä 2020 perustettu luovan kiertotalouden kehittämisyhdistys Creasus ry kokoaa ja jakaa tietoa luovilla aloilla tapahtuvasta kestävyystyöstä – uusista oivalluksista, kokeiluhankkeista ja parhaista käytännöistä. Tutustu Creasukseen nettisivuillamme! (siirryt toiselle sivustolle)

Vastaa Kestävät ratkaisut -nykytilakyselyyn

Creasuksen ja Sitran yhteisessä Kestävät ratkaisut -hankkeessa kartoitamme luovien alojen nykytilaa ekologisesti kestävien tekojen, kokeilujen ja aloitteiden osalta. Kerro meille, mitä sinä tiedät tai pohdit juuri nyt aiheen tiimoilta.

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Tässä linkki!

Vastaathan ystävällisesti 20.10. mennessä. Keräämme vastaukset nimettöminä. Voit kertoa omasta alastasi ja roolistasi vapaamuotoisesti ja vastata vain niihin kysymyksiin, jotka koet työsi kannalta relevanteiksi. Kiitos jo etukäteen!