Lumo Companyn syysterveiset

  • Wigsby Cirkon residenssissä. (Kuva: Jouni Ihalainen)

Lumo Company on mukana NuoraNord Incubator -projektissa, jossa pääsemme kehittää hankettamme. Hankkeemme on nimeltään Balanced Life / Tasapainoinen elämä ja sen ensimmäisiä konkreettisia kokeiluja otetaan käytäntöön tulevalla viikolla Oulussa. Hankkeen syväluotaavampi pitkänajan tähtäin on luoda metodi/koulutusohjelma, joka suuntautuu edistämään yhteisöllisyyttä, työhyvinvointia, ongelmanratkaisukykyä ja keskittyneisyyttä nuorallatanssin keinoin. Ohjaamaan ihmisiä taiteen ja kulttuurin pariin matalalla kynnyksellä. 

Meihin saa mielellään olla yhteydessä aiheen tiimoilta. Etsimme myös tällä hetkellä mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Toisaalla jäsenemme Anniina Peltovako on aloittanut työskentelyn Ranskassa Les Colporteurs  -companyn kanssa työstäen uutta teosta. Anniina otti myös osaa Etelä-Ranskassa järjestettävään nuorallatanssijoiden kokoontumisajoihin, jotka tänä vuonna toteutettiin suppeammassa muodossa. 

Sini Napari on mukana Lastenkulttuurikeskus Louhimon lapsiperheille ja erityisesti alle kouluikäisille lapsille suunnatussa esineilmaisua ja sirkustaidetta yhdistävässä Hai 5 -esityksessä marraskuussa 2020. Hai 5 -esitys on osa Etelä-Pohjanmaalla toteutettavaa kaksiosaista High 5 -sirkustaiteen kehittämishanketta. 

Lämpimin syysterveisin, toivoo Lumo Companyn väki