Kotimaan keikkamarkkinat – verkkokeskustelu 20.10.2020

Yksityistilaisuudet työllistävät sirkusartisteja. Tai työllistivät ennen pandemiaa. Vaikka koronavuosi onkin merkinnyt tapahtumaalalle muutoksia, otetaan tiedotuskeskuksen aamukahveilla katse kohti keikkamarkkinoiden toimintaa Suomessa. 

Mistä ne keikkamarkkinat oikein löytyvät? Miten tapahtumatuotantotoimistot toimivat? Mistä ne löytävät tarvitsemansa esiintyjät?  Millaiselta tapahtumien tulevaisuus tällä hetkellä näyttää? Millaisen elämyspalvelukonseptin Cirko on rakentanut? Entä millaisia kokemuksia alalla pidempään toimineilla taiteilijoilla on? Mistä artistien keikat tulevat? 

Keskustelussa ovat mukana ME Studion vastaava tuottaja Heini Helenius, Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen toiminnanjohtaja Riku Lievonen, taikuri Robert Jägerhorn sekä sirkusartisti Veera Kaijanen

Keskustelu järjestetään zoom-alustalla tiistaina 20.10. klo 10.30–12. 
Ilmoittaudu mukaan 19.10. klo 14 mennessä täällä: https://forms.gle/Gz3xgM3EgJ97wWbu8

PS. Haku taiteilijoille Cirkon elämyspalveluun on avoinna 20.10. asti: https://cirko.fi/cirko-hakee-uuteen-elamyspalveluunsa-sirkustaiteilijoita/