KaSa Companyn syysterveisiä

KaSa Companyn kevät ja kesä 2020 oli hiljainen koronasta johtuen. Toteutimmekin kesällä ”Lähituotettua sirkusta”-projektin tiimoilta lyhyen sirkusfilmin asuinalueellamme. Filmi on osa kolmen filmin sarjaa, jossa haluamme tutkia ja avata asuinaluettamme erilaisesta näkökulmasta sirkuksen kautta.

Halusimme toteuttaa jotain lähellä ja haluamme lisätä ihmisten tietoutta nykysirkuksesta. Filmit jaetaan paikallisten someryhmissä ja filmien  linkit jaetaan QR-koodijulisteen muodossa kuvauspaikkaan. Arkinen paikka saa uudenlaisia merkityksiä ja se tullaan näkemään eri tavoin alueella asuvien toimesta. Projektia on tukenut Taiteen edistämiskeskus. Seuraavat filmit valmistuvat nyt syksyllä ja ensi talvena.

Linkki filmiin: https://youtu.be/zG6m6cRy9xk 

Kaito on keskittynyt opetus- ja organisaatiotuotantotyön lisäksi Otava-projektiin, jonka tuottajana hän on. Otava-projektin kuulumisia voit lukea omassa postauksessa tässä uutiskirjeessä. Lyhyesti Otava-projekti on yli 10 hengen työryhmän monimediallinen ja monitaiteellinen sirkusprojekti. Kahdeksan sirkustaiteilijan, ohjaajan, säveltäjän ja tuottajan toimesta toteutetaan sirkustulkinta Aleksis Kiven Seitsemän veljestä teoksesta. Projekti käsittää sarjan pienteoksia, digitaalista materiaalia ja kokopitkän sirkusteoksen, jonka kantaesitys on suunnitteilla keväälle 2022.

Hiljaisen kevään jälkeen syksy on kiireinen. Tanssipedagogiikan opintojen ja muun opetustyön lisäksi Sanni on yksi uuden Studio Loiste -tankotanssikoulun perustajista. Studio Loiste tarjoaa myös ilma-akrobatiaa ja sirkustunteja. Voit tutustua Studio Loisteeseen: www.studioloiste.fi 

Syksyn mittaan opetukset ovat lähteneet mukavasti käyntiin. Tervetuloa kokeilemaan.

t: Sanni  & Kaito